The easiest way of connecting brands and people

The easiest way of connecting brands and people

Nordens største leverandør av automatiserte løsninger for produksjon, distribusjon og optimalisering av annonser

En komplett og helautomatisert løsning

EasyAd ble grunnlagt av Bengt Berglund og Stian Garthus. Det som begynte som en enkel plattform for selvbetjent annonsebestilling i 2010, har utviklet seg til en komplett og helautomatisert løsning som favner hele annonseløpet – fra produksjon til distribusjon og rapportering. Vi samarbeider tett med de største mediehusene i Norge, og siden 2016 har Schibsted vært inne på eiersiden. I dag er vi 17 antall ansatte, og på utkikk etter flere, flinke kolleger. 

“Da vi startet EasyAd i 2010, hadde vi en tydelig visjon om å gjøre komplisert annonsering enklere. Det har vi gjort. Likevel fortetter vi å jobbe med samme visjon. Målet er å kontinuerlig forenkle og automatisere nye oppgaver og behov for kundene våre. Det gjør vi ved å ha noen av de flinkeste folka og en svært fleksibel teknologi.

– Bengt Berglund, CEO og medgrunnlegger

Støttet av Norsk Forskningsråd

Forskning og utvikling er en viktig del av strategien til EasyAd. Arbeidet er støttet av Norsk Forskningsråd. Vi samarbeider også med Universitetet i Sørøst-Norge, og har flyttet til nye lokaler i forskningsparken ved Campus Vestfold.

Ta kontakt nå

Vil du vite mer om hvordan EasyAd kan gjøre arbeidsdagen enklere og annonseringen bedre?