The easiest way of connecting brands and people

The easiest way of connecting brands and people

Nordens største leverandør av automatiserte løsninger for produksjon, distribusjon og optimalisering av annonser

Vår løsning: smarte integrasjoner, annonser, kanaler, optimalisering og rapportering

Smarte integrasjoner

For vår helautomatiske løsning trenger vi informasjon om systemet vi kan integreres mot, ønsket annonsedesign og kanalene dere vil kobles til. Da kjøres alt automatisk uten at dere må løfte en finger. I kombinasjon med dine og våre data optimaliserer vi produkter og annonser løpende overfor brukeren/kjøperen.

EasyAd tilbyr løsninger som gjør jobben for dere. Vi kan for eksempel vise annonser for sommerprodukter eller strandhytta kun når yr melder om sol. Med vår fleksible teknologi finner vi den optimale løsningen som passer for dere. 

EasyAd- plattformen lytter til endringer i produktkatalog og oppdaterer kampanjen i sanntid. Dette gjør arbeidsdagen din enklere og annonseringen bedre. Det er mulighet for å rette kampanjen mot fysisk butikk dersom person befinner seg i angitt geografisk avstand. Løsningen kan også knyttes opp mot selve kassesystemet og dermed optimaliseres ut fra lokale trender. 

Med vårt A/B-testverktøy trenger dere ikke lenger lure på hvilken annonseutforming som er best – vårt verktøy kan teste det for dere med avanserte statistiske beregninger som tar gjetning helt ut av bildet. 

Vi jobber kontinuerlig med forskning og utviklingsarbeid. Derfor vil du være en del av en svært fleksibel teknologi som løpende utvikles for å gjøre annonseringen smartere, mer effektivt og sømløs.

Annonser

Grafisk utforming av annonsen kan gjøres helautomatisk eller dere kan gjøre alt selv, eller noe midt mellom. Vi tilbyr eksperthjelp i design når det er ønskelig. Dere som kunder kan sende inn ferdige annonsedesign, eller endre på annonseutformingen i vårt eget program AdStudio. Automatiserte annonsekampanjer er basert på eksisterende produktkatalog, boligkatalog og data. 

Med Boligpakken får du en automatisk sammensatt annonsepakke som dekker alle behov ved annonsering av en bolig. Du når både aktive og passive boligkjøpere. Boligen blir annonsert på de rette stedene, til rett tid, og mot de relevante kjøperne. I tillegg får både meglerkontoret og megleren god profilering! Alle våre produkter kan velges individuelt, settes sammen i pakker eller velges samlet.

Retailannonsene kan oppdateres automatisk etter endringer i produktkatalogen, som nye produkter, utsolgte produkter eller sesongvarer. Løsningen tilpasses basert på eksempelvis lagerstatus i butikken. Om det gjelder produkter som er utsolgt eller som ikke er aktuelle i visse geografiske områder, vil ikke annonsen bli vist. Hva om annonsene for sommerklær byttes ut med gummistøvler etter dagens værvarsel fra yr.no?

Målrettet annonsering i alle kanaler

EasyAd gjør det enkelt å nå målgruppen. Vi samarbeider tett med de største mediehusene i Skandinavia. Løsningen vår kan tilby annonsering i alle Amedia, Polaris Media og Schibsteds lokale og nasjonale nettaviser. Teknologien vår er også integrert med blant annet Google Ads, Facebook, Instagram og Snapchat.

I vår løsning kan du enkelt koble en annonse til alle eller enkelte kanaler, helt automatisk eller kun ved noen få klikk. Ved å bruke vårt system får du en inngangsbillett til de største mediehusene. Dette vil spare deg for både tid og penger!

Optimalisert for meglerhus og netthandel

Vi sørger for at alle dine kampanjeprodukter vises automatisk i riktig geografisk område 24 timer i døgnet, i alle relevante mediekanaler. Våre optimaliserings-algoritmer forbedrer hele tiden effekten av annonseringen. Så langt viser våre resultater en klikkfrekvens langt høyere  enn bransjestandarden.

Løsningen vår optimaliserer annonser og målgrupper basert på historiske data. Vår AI-plattform samler inn og behandler data gjennom hele kampanjeperioden, og lærer kontinuerlig. Resultatet er at annonseringen effektivt skjer mot et interessert publikum.

Øk effektiviteten i markedsavdelingen. Ved å automatisere annonsekampanjene vil dere kvitte dere med mange rutineoppgaver og mye manuelt arbeid som annonseproduksjon, kampanjeoppsett, booking og optimalisering av kampanjene. Dette gjør EasyAd i sanntid. Når dere erstatter manuelt arbeid med automatiserte regler og kampanjer, frigjøres tid til annet arbeid.

Real Estate

Retail

Picture of our livereport. Showing clicks and impressions on one ad.

Full kontroll med Live-rapportering

Med EasyAd har du alltid tilgang til oppdaterte tall for annonseaktivitetene. Link til live-rapporten blir sendt til deres mail når annonsen går live, slik at dere alltid er oppdatert på resultatene. 

Live-rapporten viser alltid oppdaterte resultater og forhåndsvisning av alle annonseformater. Den leveres per produkt. Vi leverer også månedsrapport per varehus eller meglerkontor. I rapporten får du oversikt over alle klikk og visninger av deres annonser.

Støttet av Norsk Forskningsråd

Forskning og utvikling er en viktig del av strategien til EasyAd. Arbeidet er støttet av Norsk Forskningsråd. Vi samarbeider også med Universitetet i Sørøst-Norge, og holder til i nye lokaler i forskningsparken ved Campus Vestfold.

Ta kontakt nå

Vil du vite mer om hvordan EasyAd kan gjøre arbeidsdagen enklere og annonseringen bedre?