The easiest way of connecting brands and people

The easiest way of connecting brands and people

Nordens største leverandør av automatiserte løsninger for produksjon, distribusjon og optimalisering av annonser

Hele annonseløpet
– uten å løfte en finger

  • Alt du trenger for annonseringen i én brukervennlig løsning
  • Hele annonseløpet helt automatisk, uten noen manuelle prosesser
  • Annonsering i alle kanaler
  • AI-optimalisering i sosiale medier
  • A/B-testing av annonser
  • Kanaloptimalisering
  • Smarte integrasjoner

Hundrevis av annonser på et par sekunder

EasyAd leverer automatiserte løsninger for produksjon, distribusjon og optimalisering av digitale annonser. Alt som trengs er en datakilde. På et blunk lages annonser i riktige formater, klare for distribusjon til de ønskede kanalene. EasyAd tilbyr også automatisert A/B-testing for å finne den optimale annonsen.

Målrettet annonsering i alle kanaler

EasyAd gjør det enkelt å nå målgruppen. Vi samarbeider tett med de største mediehusene i Skandinavia. EasyAd kan tilby annonsering i alle Amedia, Polaris Media og Schibsteds lokale og nasjonale nettaviser. Teknologien vår er også integrert med blant annet Google Ads, Facebook, Instagram og SnapChat.

Fleksibel teknologi – smarte integrasjoner

Vi tror på teamwork. Det gjelder også teknologien vår. Det hjelper ikke at den er aldri så smart, om den ikke kan integreres. EasyAd kan jobbe sømløst sammen med det meste. Enten det er et CRM-system, økonomisystem eller om du vil vise annonsene for sommerproduktene eller strandhytta di kun når yr.no melder om sol. Med vår fleksible teknologi finner vi den optimale løsningen for akkurat dine behov.

Optimalisert for meglerhus og netthandel

EasyAd benyttes allerede i utstrakt grad i blant annet boligmarkedet og retail-bransjen. Sammen med våre kunder og partnere har vi utviklet en rekke produkter spesielt for disse segmentene.

Real Estate

Retail

Picture of our livereport. Showing clicks and impressions on one ad.

Full kontroll med Live-rapportering

Med EasyAd har du alltid tilgang til oppdaterte tall for annonseaktivitetene. Live-rapporten inneholder også forhåndsvisning av alle annonseformatene som kjøres.

Støttet av Norsk Forskningsråd

Forskning og utvikling er en viktig del av strategien til EasyAd. Arbeidet er støttet av Norsk Forskningsråd. Vi samarbeider også med Universitetet i Sørøst-Norge, og flytter snart til nye lokaler i forskningsparken ved Campus Vestfold.

Ta kontakt nå

Vil du vite mer om hvordan EasyAd kan gjøre arbeidsdagen enklere og annonseringen bedre?